Contact

Boekingsinfo

eOverload is door iedereen te boeken voor optredens. Of het nu gaat om een café, een festival, een voorprogramma, Nederland, België, Duitsland, Peru, waar ook ter wereld, alleen covers, alleen eigen nummers of een mix daarvan.
Neem voor boekingen of voor nadere informatie contact op via het e-mail adres info@eoverload.nl of het telefoonnummer 06-21827766.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van optredens van eOverload of de laatste nieuwtjes? Hou de site in de gaten! Daarnaast kan iedereen zich inschrijven voor de eOverload nieuwsbrief. Stuur een mailtje naar: mailing apenstaartje (nieuwe spelling) eOverload.nl.

Hyves en MySpace

Natuurlijk is eOverload ook te vinden op Hyves en de internationale variant daarvan: MySpace. Luister daar naar onze nummers, laat een berichtje achter of word onze vriend!

Bandleden

Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen met de bandleden. Stuur ze een mailtje op hun eOverload adres: voornaambandlid@eoverload.nl. Om het je makkelijker te maken staan hieronder nog een keer de namen (voor de goeie spelling):
Hein (drums)
Joris (bas)
Mark (zang)
Niels (gitaar)