Column

20-11-2003

Deze keer is het mijn beurt om deze column te schrijven. Dat geeft me de gelegenheid om de zaken te overdenken en de leuke dingen op te schrijven van mijn eerste 9 maanden in Nederland.
Het eerste dat deze dagen in mijn hart en in mijn hoofd boven komt, is het feit dat ik vader ben geworden! Dat is echt geweldig! Ik heb een zoon, zijn naam is Liam en hij is op 16 oktober om 20:06 geboren. Hij is een gezonde en mooie baby. We zijn met z’n drieën erg gelukkig en genieten van de warmte die de liefde en het samen doorbrengen van prachtige momenten ons geven.

Ok, om met deze column door te gaan, vertel ik je dit: man, ik ben nog steeds onder de indruk van al deze veranderingen in mijn leven. Mijn land en vrienden verlaten om te verhuizen naar een nieuwe samenleving, naar een nieuw leven en nieuwe mensen te ontmoeten, problemen om mezelf uit te drukken in deze nieuwe taal. Alles is zo anders voor me. Het gevecht tegen het weer, vooral in de winter! Niemand heeft me verteld dat er dagen als deze zouden zijn! Vreemde dagen inderdaad, vriend!

Ik ben blij dat ik lid ben geworden van de band, omdat ik altijd gitaar heb gespeeld en van muziek gehouden heb. Nu heb ik de kans om muziek te beleven met eOverload: ze zijn geweldige muzikanten en goede vrienden. Tijdens repetities brengen we spelend, drinkend, grappend, grollend en lachend de tijd door, maar de grote muzikale prestaties van de band, de kracht en de Rock and Roll zijn altijd aanwezig! Met nummers als “To hell with integrity”, “Hope”, “Fastest demolition” en “Center of the world” vaart de band op de golven van de hard-punk rock! En met “Afraid” en “Can’t cry”, twee ballads, laat de band zien hoe lief ze kunnen zijn ;-)

De band werkt nu ook hard aan covers om deze op het gewenste niveau te krijgen en om jullie een fris repertoire te brengen met hits als “Get it faster” van Jimmy Eat World, “Basket case” van Green Day, “Monkey wrench” van Foo Fighters, het briljante “Hate to say I told you so” van The Hives en “Song 2” van Blur. Daarnaast ook ska met “Time bomb” van Rancid en “Beer” van Reel Big Fish, een goeie versie van “A hard day’s night” van The Beatles, “No fronts” van Dog Eat Dog en het grappige “Poep in je hoofd” van de Raggende Manne en nummers van veel meer bands!
Dus kom naar het volgende optreden: satisfaction guaranteed!

Ow ja, voor ik het vergeet: volgende maand is Wouter aan de beurt om jullie iets te vertellen!
Take care,

Eduardo


Terug naar de meest recente column