Column

26-01-2004

Eindelijk! Als laatste in de rij (waarom zou dat zijn?) mag ik deze maand de column schrijven! Hier heb ik al die tijd op gewacht…
En dan is het je beurt… en dan moet je gaan bedenken waar je over wilt schrijven. Dat is nog best moeilijk. Laten we eens beginnen met deze site.

Zolang we nog bezig zijn ons repertoire op te bouwen, uit te breiden en op te leuken, zullen we nog niet zoveel optreden, maar kan iedereen die dat wil het wel en wee van de band via deze site volgen. Waar Hein het technische gedeelte voor zijn rekening neemt en Joris het uiterlijk bepaalt, ben ik zelf verantwoordelijk voor de inhoud (alle onzin die je hier kunt vinden). Dus als je iets leuks weet, dat hier niet mag ontbreken, stuur het naar mij en misschien krijgt het wel een plekkie hier op de site. Of het nou een sappige roddel over één van de bandleden is of een leuke tekening die je hebt gemaakt.

In december hebben we ons eerste proefoptreden met de nieuwe bezetting gedaan. Dat was op een kerstborrel van de baas van Hein en mij. Eerlijk gezegd had ik gedacht dat ik een aantal collega’s achteraf niet meer onder ogen hoefde te komen, maar dat viel reuze mee. Iedereen was erg positief, hoewel je ons soort muziek nou niet direct verwacht op een kerstborrel van een IT bedrijf.
Voor dat optreden hebben we een grote groep mensen moeten teleurstellen. Het was namelijk een besloten bedrijfsfeest. Nogmaals sorry voor iedereen die zich toen tot ons heeft gewend met de vraag waar de kaartjes werden verkocht.
Voor al die mensen die toen thuis moesten blijven is er goed nieuws. Op 30 januari spelen we namelijk in de voorronde van het IJsselpop festival in IJsselstein. Hier zijn al onze fans (juist ja, alle 3) juist WEL van harte welkom voor elke vorm van mentale (stralen met die positieve energie!), vocale (“We want more!”) en vloeibare (niet vragen, gewoon 5 bier neerzetten) ondersteuning.
Wij gaan daar ons stinkende best doen voor die mensen die de moeite nemen om naar ons te komen kijken (en vooral luisteren natuurlijk). En dan zien we wel wat het wordt.
Voor nu zal ik het hier maar bij laten. Genoeg gezeurd voor vandaag. Hou deze site in de gaten als je benieuwd bent naar hoe het verder met ons gaat. En laat in het gastenboek weten wat je van de site, van een optreden van ons of van onszelf vindt.

Volgende maand mag Hein jullie weer lastig vallen op deze pagina.

Mark


Terug naar de meest recente column