Column

20-03-2005

Het is al weer even geleden dat iemand van ons van zich heeft laten horen via deze column. Zal er waarschijnlijk aan liggen dat we het allemaal druk hebben met andere dingen naast de band.

Zo ben ik zelf in afwachting van de geboorte van mijn eerste kind. Dat zou nu elk moment kunnen gebeuren. De uitgerekende datum is al weer drie dagen geleden. Mijn hoofd staat dus even naar heel andere dingen dan de band. Hein heeft niet al te lang geleden promotie gemaakt op zijn werk, waardoor hem dat toch veel meer tijd kost. Joris verliest zijn uren in de reistijden van en naar zijn werk. Daar is ie dan ook ERG blij mee. Eduardo is ook druk met zijn werk en volgt daarnaast nog allerlei cursussen, die je moet volgen als immigrant, zoals "conversaatíelees". En Wouter? Ja... onze student loopt nu stage, waardoor hij merkt dat het werkende leven toch wel iets anders is dan het studentenleven ;-)

Al met al zijn we dus druk druk druk met andere dingen dan muziek. Dat wil overigens niet zeggen dat we helemaal stil hebben gezeten als band. We hebben ons repertoire uitgebreid en zijn bezig de performance wat te professionaliseren. Op zich betekent het allemaal wel dat we nu nog klaarder zijn voor het echte werk...

Nou zijn we dus op zoek naar optredens, maar intussen gaat het gewone leven ook door. Zo gaat Eduardo binnenkort een maand naar Peru om zijn ouders te bezoeken en vol trots zijn 2 zoontjes te laten zien. Maar goed, we zullen proberen om daarna toch maar eens weer wat optredens te plannen, zodat jullie ons weer kunnen bewonderen. Misschien regelt Eduardo wel een Zuidamerikaanse tournee...

Wat de site betreft heeft onze Joris ergens een mooi gastenboek opgeduikeld. Het forum, zoals we dat geplaatst hadden leek iets te ingewikkeld of zo, want heel veel reacties kwamen er niet, dus hebben we dat vervangen. Het kan toch niet zijn dat dit gastenboek zo moeilijk is? Laat maar horen daar wat je van de site vindt en van ons. En waar je ons wilt zien optreden ;-)

De column zullen we maar vrijblijvend houden. Muzikanten en een maandelijkse verplichting... dat gaat niet werken. Dus... degene van ons die iets te melden heeft of denkt een aardig stukje te kunnen schrijven, zal dat hier doen. Dus check de site zo af en toe, want wie weet staat er een leuk verhaaltje op :-)

Mark


Terug naar de meest recente column