Column

24-09-2005

De vakantie zit er weer op. Heel handig hadden wij besloten om vooral niet tegelijkertijd op vakantie te gaan, maar achter elkaar. Ongeveer twee maanden niet gerepeteerd dus. Echt vakantie! Even het gezeur van die andere drie niet aan mijn hoofd ;-)
Tegen het eind van onze zomerstop zijn we nog wel met een aantal mensen (waaronder Hein en Joris naar Lowlands geweest. Erg goeie dingen gezien! De ontdekking van dit jaar was El Pus. Gelijk ff hun cd gekocht. Een beetje eng was Bad Religion. Toen ik de zanger op het podium zag, was het net of ik in de spiegel keek (niet alleen zijn haarlijn hoor, maar vooral de manier waarop hij op het podium staat)! Een waardige afsluiter waren de Foo Fighters. Ze eindigden met Monkey wrench... toch een cool nummer :-)

Voor mezelf heb ik in de vakantie wat extra tijd gehad om aan mijn zoon te besteden. Inmiddels is hij al weer 6 maanden en hij groeit als kool. En het is een knap mannetje hoor (ja, inderdaad, hij lijkt op zijn moeder)! Nu zit ik weer in de dagelijkse sleur van het werk. En het is ERG druk!

Nu de vakantie erop zit is het toch ook weer even wennen. We zijn altijd met vijf man geweest. Na het vertrek van Eduardo zijn we nog met zín vieren. Eduardo gaat zijn eigen ding doen. Hij vond eOverload gaaf (wie niet?), maar de muziekstijl week toch aardig af van wat hij eigenlijk wil spelen. Maar goed... met vier man knallen we zo mogelijk nog meer.
Na de vakantie gelijk een optreden gedaan in een kraakpand in Nieuwegein. Twee maanden niet gerepeteerd en dan zo het podium op. Het uiteindelijke resultaat was gelukkig goed: een superenthousiast publiek (goedgevulde pit!) en een tevreden organisatie. Net als de Foo Fighters: een waardige afsluiter :-)

Voor vanavond hebben we een akoestisch optreden gepland staan. Onze eerste unplugged performance. eOverload wordt Overload. Jammer voor een deel van de fans is dat het een besloten feest is, maar hou de site in de gaten. Zoals jullie kunnen zien spelen we in november in het kader van Donderslag bij de Flitz. En DAAR mag iedereen bij zijn!

Ik laat het hier maar weer bij. Nog even oefenen voor vanavond ;-)

Mark


Terug naar de meest recente column